info@gtvmotors.fi fi +3580400716455

Tiedot

Takuu::

GTV MOTORS – toimittaa käytettyjä tai peruskorjattuja vaihtomoottoreita kaikkiin automerkkeihin ja malleihin, myös moottoripyöriin. Kaikki vaihtomoottorit ovat aina huolellisesti tarkistettuja ja ne täyttävät tiukat toimintavaatimukset. Moottoreiden peruskorjauksiin käytetään vain alkuperäisvalmistajan tai laadustaan tunnettujen varaosavalmistajien osia. Kaikille moottoreille, sekä peruskorjatuille, että käytetyille vaihtomoottoreille myönnetään takuu.

GTV MOTORS – käytetyt ja peruskorjatut vaihtomoottorit eurooppalaisiin, Japanilaisiin ja Amerikkalaisiin autoihin, sekä moottoripyöriin. Nopea ja joustava tavaroiden toimitus kaikkialle Suomeen. Valitse käytetyt tai peruskorjatut vaihtomoottorit ajoneuvon merkin, mallin ja valmistusvuoden mukaan. Jos sinulla on kysyttävää tuotteisiimme tai palveluihimme liittyen, olethan yhteydessä Suomessa toimivaan edustajaamme.

GTV MOTORS – Suomen edustajana toimii 100% suomalainen Suomen Vaurioapu Oy yhteistyökorjaamoineen.

Suomen Vaurioapu Oy:ssä on vankka kokemus autokorjaamo alasta Suomessa. Suomen Vaurioapu Oy:n omistajat ovat omilla korjaamoillaan koko Suomen kattavan Fixus- korjaamoketjun suurimpia jäseniä. Yhteistyö korjaamoidemme tukemana takaamme Teille turvallisen, laadukkaan ja kustannustehokkaan moottoreiden tilauskanavan, sekä tarvittaessa moottoreiden vaihtotyön. Kysy rohkeasti lisää!

Toimitus::

Toimitusaika 2-3 arkipäivää maksun vastaanottamisesta. Tarkat toimituskulut lasketaan aina erikseen vastaanottajan osoitteen mukaisesti. Ostaja maksaa toimituskulut. Mikäli toimitus ei vastaanottajan osoitteen perusteella onnistu, UAB “GTV Solutions” on oikeus vetäytyä sopimuksesta. Mikäli tavara toimitetaan ostajalle, mutta hän ei pysty lunastamaan sitä, UAB “GTV Solutions” on oikeus vetäytyä sopimuksesta ja olla palauttamatta toimituskuluja asiakkaalle.

Käytämme näitä kuljetusyrityksiä DB Schenker, DHL, TNT, HRX.
Tietoja meistä::

Yritys on perustettu vuonna 2007. “GTV Solutions” on yksi Euroopan suurimmista autopurkamoista, sillä se purkaa yli 1500 ajoneuvoa vuodessa. Meillä on erittäin paljon kokemusta varsinkin moottorien saralla. GTVMOTORS toimittaa moottoreita asiakkaille ympäri Eurooppaa. 

Sinä voit olla yksi heistä!